Uslovi i Pravila Korišćenja

Uslovi važe za kupovinu preko online prodavnice www.globaltepisi.rs

Kompanija-Sedište i adresa

Global Tepisi d.o.o.
Ratarski Put 33a
11080 Zemun, Beograd
PIB: 110632189
MTB: 21370304
Tel: 011/375-2208
Mob: 064/120-7552
email: info@globaltepisi.rs

Zaštita Privatnosti

Obaveza firme Global tepisi d.o.o. je da strogo čuva privatnost naših kupaca. Prikupljamo samo osnovne podatke neophodne za informisanje kupaca u skladu sa dobrim poslovnim običajima izmedju kupca i firme u cilju pružanja kvalitetne usluge. Podaci o kupcima su strogo poverljiva tajna i dostupni su samo zaposlenima firme Global tepisi d.o.o. Kupcima se daje mogućnost da upravljaju svojim nalogom kako žele. Firma Global tepisi d.o.o. se obavezuje da će se njeni zaposleni strogo pridržavati pravila o privatnosti i da će ga poštovati u skladu sa načelima firme.

Intelektualna Svojina

Sadržaj objavljen na www.globaltepisi.rs je vlasništvo firme Global Tepisi d.o.o. Sadržaj sa sajta se nesme koristiti bez prethodne dozvole odgovornih lica firme Global tepisi d.o.o. 
Korišćenjem ovog sajta korisnici se slažu sa svim uslovima koji su ovde navedeni.

Vaš Nalog

Da bi obavljanje kupovine preko našeg sajta bilo moguće potrebno je da napravite Vaš nalog, odnosno da se registrujete. Time stičete odgovornost za sve informacije koje ste naveli/izmeniili na Vašem nalogu.

Opisi Proizvoda

Firma Global Tepisi d.o.o. će nastojati da svi proizvodi budu što detaljnije opisani i tačni, ali ne može garantovati da će svi podaci biti prikazani bez greške.

Cene Proizvoda

Cene svih proizvoda su navedene sa uračunatim PDV-om. Firma Global Tepisi d.o.o. se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu nezavisno od toga da li se ta cena promenila u medjuvremenu. Global Tepisi d.o.o. zadržava pravo da otkaže narudžbenicu ukoliko je došlo do greške prilikom unosa cene na sajt www.globaltepisi.rs i isto tako obavesti kupca o tome.

Promena Podataka

Firma Global Tepisi d.o.o zadržava pravo da u bilo kom trenutku promeni podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci sajta nemaju nikakvo pravo izmene podataka na sajtu.

Uslovi Kupovine na Sajtu

Da bi izvršio kupovinu robe, Kupac je u obavezi da se na zvaničnom sajtu firme Global Tepisi d.o.o. www.globaltepisi.rs, prethodno registruje. Registracija se vrši popunjavanjem formulara na linku Registruj se, a na način defnisan "Uputstvom za zaključivanje ugovora – kupovinu".

Kupac registracijom potvrđuje sledeće:

1. da je u potpunosti upoznat i da prihvata Uslove kupovine i odrebe ugovora o prodaji

2. tačnost i potpunost u obrascu navedenih podataka

Načini Plaćanja

1. Uplatom na račun bilo koje pošte ili banke. Primer uplatnice možete videti na našoj stranici ili na emailu koji ste dobili od nas, gde će Vam biti navedeni svi podaci za plaćanje. Kako biste naručenu robu dobili u odgovarajućem roku, potrebnu je novac uplatiti u narednih 48h od momenta kada se napravili narudžbenicu.

2. Plaćanje pouzećem. Plaćanje vršite u trenutku isporuke proizvoda na Vašu adresu. Pre nego sto Vam se roba isporuči bićete  kontaktirani od strane zaposlenih firme Global Tepisi d.o.o. kako bi se porudžbina potvrdila.

3. Podržane platne kartice: Visa/Mastercard/Masestro//Dina card/

Troškovi Dostave - Besplatno!

Dostava svih proizvoda je besplatna na teritoriji cele Srbije i nije zavisna od cene proizvoda.

Dostava i Preuzimanje Robe

Kada je plaćanje izvršeno proizvod se pakuje i šalje na zadatu adresu koju ste navelu kao adresa isporuke. Pre isporuke ćete biti kontaktirani kako biste se dogovorili sa vozačem u koje vreme i kada želite da Vam stigne pošiljka.

Ukoliko se proizvod plaća prilikom  preuzimanje robe, procedura je ista kao što je navedeno u prethodnom pasusu.

Reklamacije

Ukoliko se konstatuje da je isporučena roba oštećena, nekompletna ili da nije u funkcionalnom stanju, tj. da nije saobrazna ugovoru Kupac ima pravo na reklamaciju iste. Prijava reklamacije se može izvršiti na sajtu putem email-a info@globaltepisi.rs ili telefonom za reklamacije 011/375-2208; 064/120-7552.

Prodavac se obavezuje da će otkloniti grešku popravkom bez plaćanja naknade ili će izvršiti zamenu reklamirane robe.

Ako otklanjanje reklamirane greške nije moguće niti popravkom niti zamenom robe otkloniti, Kupac može da zahteva umanjenje ugovorene cene ili da izjavi da raskida ugovor o prodaji, pri čemu se Kupcu vraća celokupno uplaćeni iznos.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica,  delimično ili u celosti, Prodavac je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA i Master Card metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev Prodavca obaviti povraćaj na račun korisnika kartice. 

Prodavac je dužan da, osnovanu reklamaciju realizuje u zakonskom roku, od dana donošenja odluke o njenoj opravdanosti.

Kupac ima pravo na otklanjanje greške na robi  isključivo uz fiskalni račun, koji je dužan da priloži prilikom reklamacije kupljene robe.

Ostali Uslovi

Na odnose nastale putem on line kupovine između Prodavca i Kupca se primnenjuju odredbe Zakona o elektronskoj trgovini i drugi propisi koji regulišu predmetnu oblast.

Global Tepisi d.o.o. neće snositi odgovornost za štetu koja može nastati za Kupca ili treća lica usled:

1. zloupotrebe ličnih podataka u svrhu naručivanja proizvoda. 

2. neautorizovanog korišćenja korisničkog imena i lozinke ili radnje koja je povezana sa takvim korišćenjem.

3. upotrebe ili zloupotrebe korišćenja usluge online prodavnice ako predmetna šteta nije nastala krivicom zaposlenog uGlobal Tepisi d.o.o.

U slučaju eventualnog spora, ukoliko ugovorne strane isti ne reše mirnim putem, nadležan za rešavanje je Privredni sud u Beogradu.