Moderni Tepisi - Orijentalni Tepisi - Mašinski Tepisi - Svi Tepisi Dostupni Odmah - Besplatna Dostava
Pozovite sada: 064-120-7552 ili 011-375-2208 - Vojvođanska 399A, Beograd, Ledine
Ponedeljak - Subota: 10 - 19h | Nedelja - Zatvoreno

Na koje detalje treba obratiti pažnju pri uređenju prostora

Objavljeno: 21.02.2024.
Na koje detalje treba obratiti pažnju pri uređenju prostora

Tradicija ukrašavanja životnog kutka stara je vekovina, jer se oduvek vodilo računa o dekoraciji, estetici, ali i utisku koji će dekoracija ostaviti ne samo na ukućane, već i na goste.

Enterijer posebnu draž dobija zahvaljujući upečatljivim dekorativnim elementima, pa se često u tu svrhu koriste tepisi, komode, zavese, ali i lusteri i lampe. Iako se kaže da najbolje ostaje za kraj i da se uvek dekoracija bira poslednja, ona često mnogo muke ume da zada uućanima. Naime, upravo zbog svoje posebnosti, detalji se pažljivo biraju i planiraju, zato mogu da naprave mnogo zavrzlama prilikom uređenja stana.

Tepisi u prostoru

Tepisi su svakako deo dekoracije u jednom domu, ali upravo zbog svoje specifičnosti pažljivo se biraju, jer oni daju poseban pečat vašem životnom prostoru. Dilema je mnogo, posebno što se na tržištu mogu pronaći brojni modeli različitih cena, ali i različitih materijala i kvaliteta. Ne bi trebalo ni da se vodite parolom ako ne znaš šta je dobro, onda znaš šta je skupo, jer nekada i cena ume da prevari. Bez obzira da li više volite industrijske ili ručno izrađene, jednobojne ili šarene, svakako neka model koji izaberete bude upravo ono što ste želeli za vaš dom. Brojni su modeli, različite kombinacije boja i ukrasa, oblika i veličina ima svakojakih, a kada krenete u kupovini nemojte da se začudite ako se kući vratite sa dva tepiha, jer za jedan niste uspeli da se odlučite.

Kvalitet, pre svega!

Ako pitate mnoge sugrađane čime se vode prilikom kupovine, da li pre vode računa o kvalitetu, materijalu ili ceni, nemojte da budete iznenađeni odgovorom da mnogi poistovećuju visoku cenu sa dobrim kvalitetom. Da li ima istine u tome, ne možemo da vam potvrdimo, ali svakako kada su tepisi u pitanju širok asortiman je na našem tržištu. Najprefinjeniji i najskuplji jesu persijski tepisi, a da bi što duže krasili vaš stan, ovi tepisi se moraju adekvatno održavati. Da li znate da persijski tepisi uz redovno pranje i čuvanje mogu da traju i više od 100 godina?

Svileni tepisi u prostoru

Osim što su dugovečni, persijski tepisi se izrađuju i ukrašavaju na specifičan način. Dok su se nekada šare ručno iscrtavala, danas su u upotrebi moderne mašine. Svakako, upotreba savremene tehnologija skratila je proces proizvodnje, ali kada su persijski tepisi u pitanju to baš i nije tako. Sve zavisi od želje kupca. Ako su zamisli kupaca zahtevnije, njihovo ukrašavanje može da traje 5 – 6 meseci, pa čak i više od godinu dana. U ovom slučaju, jedino je važno šta mušterija želi, tako da nema mnogo prostora za dogovaranje.

Naime, bilo da se odlučite za ovakve načine izrade i želite nešto posebno ili pak hoćete da kupite gotov tepih, onda nemate nikakvih razloga za brigu. Kada je kvalitet u pitanju, sigurno nećete pogrešiti, jer su persijski tepisi sinonim za kvalitet, dugotrajnost i prestiž. Međutim za ovu vrstu tepiha potrebno je izdvojiti malo više novca i to je tačno ali i sasvim razumljivo uzevši u obzir o kakvim tepisima je reč.

Persijski tepisi nikada ne izlaze iz mode

Posetite nas i doživite neponovljivu lepotu tepiha koji ostavljaju bez daha. Osetite razliku, jer vaš dom zaslužuje više od tepiha - zaslužuje priču.

Telefon: 011/375-2208
Mobilni: 064/120-7552

Vojvođanska 399a, 11271 Beograd - Ledine

Global Tepisi lokacija firme

Kako do nas

Budite informisani o najnovijim ponudama

Ovaj sajt koristi kolačiće(cookies), kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa Uslovima i pravilima koriščenja