Promenite doživljaj prostorije uz pomoć novog tepiha

Postavio Svet Tepiha
Kada opremamo svoj životni prostor, najviše pažnje posvećujemo odabiru nameštaja. Lep i kvalitetan nameštaj je svakako bitan, ali ne bi trebalo zanemariti ni druge stvari, kao što su zavese, tepisi i dekorativni detalji, koji daju lični pečat vlasnika i utiču na atmosferu prostora. Ako sami niste sigurni da ćete postići željeni efekat, najbolje je da se obratite licima stručnim za uređenje enterijera ili prodavcima u salonima. Par korisnih savet

Neka izbor boje tepiha sada bude lakši

Postavio Svet Tepiha
Odabir boje tepiha neretko predstavlja najtežu odluku za mnoge kupce. Često je teško zamisliti kako bi se uklopila boja tepiha u vašoj prostoriji, pogotovu zamisliti kakav će ona efekat dati toj prostoriji. Dešava se i da odlučujući se za boju koja će predstavljati kontrast ostatku enterijera može izazvati strah kod ljudi da to ne ispadne onako kako smo baš mi zamislili.

Upotpunite svoj enterijer odgovarajućim tepihom

Postavio Svet Tepiha
Jako je bitno da ne štedite na podlozi za tepihe. Svakom tepihu potreban je sloj podloge koji doprinosi njegovoj dugotrajnosti, stabilnosti i udobnosti. Najčešce napravljena od gumenih ili penastih materijala podloga ima važnu ulogu u sakrivanju nepravilnosti samog poda, stoga doprinosi poboljšanju izgleda istog.

Tepih – detalj koji znači

Postavio Svet Tepiha
Uređenje enterijera je nezamislivo bez tepiha, a detalj poput ovog spada u one koje dolaze na samom kraju. Međutim ovaj detalj jeste onaj koji daje osećaj topline i dovršenosti samoj prostoriji i bez koga ne bi mogli da zamislimo naš životni prostor.

Lični pečat enterijera

Postavio Svet Tepiha
Nije novina da čovek detaljno planira kako će da ukrasi svoj životni kutak. Od davnina se posebna pažnja posvećivala dekoraciji doma, estetici, ali i vizuelnom utisku. Posebno se vodilo računa o tome kako ukrasiti podove i zidove. Značajan ukras i lični pečat enterijeru daju lusteri, tepisi, pa i čitav odabir nameštaja.
Showing 1 to 5 of 11 (1 Pages)
top