Tepih – detalj koji znači

Postavio Svet Tepiha
Uređenje enterijera je nezamislivo bez tepiha, a detalj poput ovog spada u one koje dolaze na samom kraju. Međutim ovaj detalj jeste onaj koji daje osećaj topline i dovršenosti samoj prostoriji i bez koga ne bi mogli da zamislimo naš životni prostor.

Lični pečat enterijera

Postavio Svet Tepiha
Nije novina da čovek detaljno planira kako će da ukrasi svoj životni kutak. Od davnina se posebna pažnja posvećivala dekoraciji doma, estetici, ali i vizuelnom utisku. Posebno se vodilo računa o tome kako ukrasiti podove i zidove. Značajan ukras i lični pečat enterijeru daju lusteri, tepisi, pa i čitav odabir nameštaja.

Uskladite boju, veličinu i oblik tepiha sa vašim eneterijerom

Postavio Svet Tepiha
Najbolji način da doprinesete bogatstvu i promeni vašeg enterijera jesu tepisi. Oni predstavljaju mnogo više od samog ukrasa za pod, pružaju osećaj luksuza i prefinjenosti, daju na toplini i srdačnosti, a uz malo vaše pažnje pri odabiru istih, mogu učiniti da vaš enterijer od sasvim običnog postane izvanredan. Veliki izbor različitih vrsta tepiha koje postoje danas na tržištu, njihovih neograničenih boja, oblika i dezena, otežava nam izbo

Tepih kao neizostavan element našeg doma

Postavio Svet Tepiha
Tepih kao neizostavan element našeg doma

Po čemu se orijentalni tepisi izdvajaju od ostalih

Postavio Svet Tepiha
Tepisi Beograd
  • 1
  • 2
Showing 1 to 5 of 8 (1 Pages)
top